Magosa Gece Kulüpleri

Hasan Baba Night Club

Hasan Baba Gece Kulübü, Gece kulübümüzde sınırsız eğlence ve sıcak dakikalar geçirmek ister misiniz? Kıbrıs’ın Magosa kentinde bulunan gece kulübümüz şık iç tasarımı, kaliteli ses ve ışık sistemleri, konforlu masaları ve özel olarak seçilmiş çalışanlarıyla sizlere en iyi hizmeti vermeye hazırız. Gece kulübümüzün şık görünümlü iç tasarımı ve konforlu masaları ile kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Ses sisteminin ve ışık sisteminin kaliteliği ile eğlenicinizi daha iyi yaşayacaksınız. Sizleri özel dansçı kadınlarımız bekliyor olmaktadır.

DJ eşliğinde eğlencenizi sürdürürken özel şovlarıyla dansçı kadınlarımız da sizlerin eğlencesini katlayacak. Dilerseniz dansçı kadınlarımızın dansına sizlerde daha yakından katılarak daha eğlenceli ve ateşli dakikalar yaşayabilirsiniz.

Hasan Baba Gece Kulübü çalışanlarını özel ve deneyimli olarak seçmekte ve en iyi hizmeti size sunmaktadır. Tüm çalışanlarımız titiz olup öncelikle temizliğe önem verdiklerini sizlere söylemeliyim. Mekânda çalışanlarımız müşteri odaklı olup müşteri memnuniyeti kapsamında çalışmalarına özen göstermektedirler. Gece kulübümüz her gece sonlarında titizlikle temizlenmektedir ve daha sonra Dezenfekte edilmektedir içiniz temizlik ve Hijyen konusunda rahat olabilir.

Mekânımızda geçireceğiniz vakitlerde sizlere eşlik eden dansçı kızlarımızla birlikte alkollü ya da alkollü alkolsüz kokteyllerle içerken eğlencenizin ve sıcak dakikalarınızı daha iyi hale getirebilirsiniz. Gece kulübümüzde özel şov dansları ile sizleri mest edecek kadınlarımızın yanında gece sonlarına doğru sizleri daha da sürprizler bekliyor olacaktır. Gece kulübümüzün sizlere sunmuş olduğu bu hizmetler her ayrıntısını tamamen müşteri odaklı düşünülmüştür ve uygulanmıştır.

Gece hayatı denildiğinde çoğu insanın aklına Kıbrıs gecelerinin geldiğine eminim. Kıbrıs’ın geceleri hayatınızda görmediğiniz geceleri yaşamaktadır ve yaşatmaktadır. Sizler de bu geceyi her dakikasını yaşamak istiyorsanız mekânımıza davetlisiniz. Gece kulübümüzde sizler için sunulmuş sınırsız sayıda alkoller ve mekânımıza özel olarak yapılmış alkollü alkolsüz kokteyllerinizle gecenize renk katabilirsiniz.

Gece hayatını mekânımızda sürdürürken eğlencenin yanında sıcak dakikalar geçirmeniz için dansçı kızlarımız özel şovları ile sizlerin aklınızı başınızdan alacaklardır ve dilerseniz de dansçı kadınlarımızla dans edebilir onlarla vakit geçirebilirsiniz. Hasan Baba Gece Kulübü müşteri odaklı çalışmalarımız ile mekânımıza eğlenmeye gelen hiçbir müşterimizden şikâyet almamış bulunmaktayız. Mekânımızın konumu ile de müşterilerimizin ilgisini oldukça çekmektedir. Konforlu ve lüks otel yanında bulunan gece kulübümüz gece saatlerinde eğlencenin sonuna yaklaşırken sizler konumlamanızı yakın mesafede olan otelde yapabilmektesiniz.

Eğlencenizin sonunda yorulmadan kolaylıkla mekânımızın yanında bulunan otele geçerek ister dinlenebilirsiniz dilerseniz de gecenizi devam ettirebilirsiniz. Gece kulübümüzün farklı otellerle anlaşmasıyla birlikte otellerin girişinden mekânımıza servis çıkarmaktayız.

VIP araçlar ile otelden müşterileri alıp konforlu ve güvenli bir şekilde mekânımıza getirmekteyiz eğlence sonunda ise aynı şekilde VIP servis araçlarımızla otellerine bırakılmaktadır. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımız karşısında müşterilerimizden her zaman olumlu yorumlar almak bizleri mutlu etmektedir. Dilerseniz de gece kulübümüze telefon açarak bulunduğunuz yerin konumunu tarif edebilir ve bulunduğunuz yere VIP araç göndererek sizi oradan alıp mekânımıza getirebilmekteyiz.

Kıbrıs gece hayatını yaşatan en iyi gece kulübü olduğumuzu herkes bilmeli ve bu eşsiz eğlence ve sıcak dolu dakikaları herkes yaşamalıdır. Kıbrıs’ın Magosa kentinde olan gece kulübümüz sizlere her zaman hizmet verebilmek için haftanın her günü açık olmaktadır.

Gece kulübümüzde geçireceğiniz bir gecenin ne kadar eğlenceli ve ateşli olduğunu yaşamadan anlamayacaksınız. Bu eşsiz gece hayatını en güzel şekilde eğlenerek ve ateş dolu dakikalar yaşamak istiyorsanız daha fazla vakit kaybetmeden kendinize bir kaçamak günü ayarlayıp mekânımıza gelebilirsiniz. Uzaktan gelen müşterilerimiz için mekânımızın yanında lüks ve konforlu otel bulunmaktadır. Bu otelde rahatlıkla konaklayabilirler ve gece hayatını en iyi şekilde yaşamak içinde mekânımıza gelebilirsiniz.

Hasan Baba Gece Kulübü sizleri cezbedecek özel dansçı kadınlarımız yer almaktadır ve sizlere sunacakları özel şovlar ile sıcak dakikalar yaşatacaklardır. Mekânımız fiyat konusunda da oldukça uygun olmaktadır. Mesela Türkiye de yer alan gece kulüplerinde bulunan fiyat listesi ile gece kulübümüzde bulunan fiyat listesini karşılaştırdığımız zaman arada oldukça büyük bir fark olduğunu sizlere söyleyebilirim.

Böyle lüks ve konforlu mekân ve müşteri memnuniyet odaklı çalışmalar sonucunda fiyatlar sizlere çok basit gelecektir. Bu fiyat da böyle ilgi görmeniz ve böyle lüksmekânda eğlenceyi hiçbir yerde yaşayamazsınız. Gece kulübümüze en kısa sürede ziyaret ederek size bu bahsettiğimiz gece hayatını en uygun fiyatta yaşatalım.

Kıbrıs adasında gece hayatı yaşamayan kaldı mı? Sizlere sınırsız eğlence ve sınırsız sıcak dakikalar yaşatmak için gece kulübümüzü açtık. İç tasarımı ve konforlu masaları ile lüks bir görünüm sağlamaktadır. Ses ve ışık sistemleri ile de eğlenceyi daha iyi yaşamanızı sağlamaktadır. Bunların yanında sınırsız sayıda çeşit alkollün bulunması ve mekânımıza özel olarak yapılan alkollü ve alkolsüz kokteyller ile müşterilerimize en güzel imkânları sunmaya devam ediyoruz.

Gece hayatını belki bu zamana kadar çoğunuz yaşadığınızı sanıyorsunuz fakat gece kulübümüze gelmediyseniz o yaşadığınız geceye gece hayatı demenizi tavsiye etmem. Sizlere hayatınızda yaşamadığınız bir gece hayatını gece kulübümüzde yaşatacağımıza eminim.

Lüks iç tasarımları ışık ve ses kaliteliği ile eğlencenizi rahat ve en güzel şekilde yaşayacaksınız. Gece kulübümüzde çalışanlarımızı özel olarak ve tecrübeye göre çalıştırmaktayız. Çalışanlarımız tamamen müşteri memnuniyet odaklı çalışmaktalar ve sizlere hizmette sınır tanımamaktadırlar. Hasan Baba Gece Kulübü DJ canlı müzik eşliğinde eğlenceli vakitler geçirirken özel dansçı kadınlarımız sizlere özel şov dansları yapacaklardır ve eğlencenizi alevlendireceklerdir.

Dilerseniz dansçı kadınlarımızın danslarına eşlik ederek daha sıcak bir ortam oluşturabilirsiniz. Gecenin sonunda ise sizleri bekleyen bir sürpriz olmaktadır. Mekânımızın konumuyla da ilgi görmesiyle gece hayatının sonlarına doğru yaklaşıldığında mekânımızın yakınında yer alan lüks otelde konaklayabilirsiniz. Sizlerde böyle bir fırsatı kaçırmak istemediğinize eminim ve en kısa sürede Kıbrıs’a bir kaçamak tatili ayarlayarak sizleri mekânımızda görmek istiyoruz.